Voorraadbeheer

Lagere voorraadwaarde

Onze slimme software integreert uw forecastingproces en ordermanagement met uw voorraadmanagement, waardoor u ook aan voorraadoptimalisatie kunt doen.

Met onze software kunt u uw serviceniveau aanzienlijk verbeteren.  U zult weinig tot geen nee verkopen meer hebben. Tegelijkertijd kunt u lagere voorraadwaarde hebben en precies de juiste hoeveelheid inkopen.

De software is gebruiksvriendelijk en betaalbaar.

Boek een live DEMO van onze slimme software

Ik wil graag een live demo boeken

Doordat ik zelf continue blijf leren, deskresearch doe naar bestaande technieken, lezen van vakliteratuur maar ook leren uit de praktijk, weet ik wat goed en wat niet goed werkt. Door continue te evalueren en kritisch te zijn naar je eigen prestaties en presentaties zorgt dit voor zeer gedegen kennis. Met deze kennis en kunde voor functionele en technische implementatie hebben wij een systeem en maatwerk dienst ontwikkeld.

Marc Mallant, Management,

Een geautomatiseerd systeem 

DataVantage levert u een geautomatiseerd systeem dat fouten drastisch kan verminderen in uw organisatie. Het maken van draaitabellen en handelsberekeningen zijn erg foutgevoelig als deze met de hand moeten worden bijgewerkt. Onze slimme software houdt alle gegevens bij waardoor u uw voorraad goed bij kunt houden.

U hoeft vanaf nu niet langer steeds voorraadniveaus te herzien

Door vraag en aanbod te combineren, is het niet langer nodig om voorraadniveaus te herzien tijdens iederen S&OP meeting. Voorraadniveaus van artikelen met een lage omloopsnelheid zal uiteindelijk dalen.

Tijdwinst op uw inkoopplanning
40%
Verbetering van de voorraadomloopsnelheid
20%
Minder voorraad
30%
Servicegraad verhoogt
20%

Beheer uw voorraad vanuit één centraal systeem

Maakt u gebruik van meerdere distributiekanalen? Gebruik voor uw voorraadbeheer onze slimme software. Het is ontzettend tijdrovend als u meerdere systemen gebruikt, en ook nog eens uitermate gevoelig voor fouten. Kies daarom voor één centraal voorraadbeheersysteem en maak het daarmee gemakkelijker en overzichtelijk. U bent beter op de hoogte van de doorstroom van uw voorraad en kan daarmee ook gemakkelijk blijven uitbreiden naar meerdere locaties of op het internet.

Uw voorraad wordt goed bijgehouden

Het bijhouden van uw voorraad is een cruciaal onderdeel. Onze software houdt al uw informatie bij om daarmee slimme en weloverwogen beslissingen te kunnen maken.

Uitgaan van het gewenste klantenserviceniveau

Door uit te gaan van het niveau van de klantenservice, kunt u als bedrijf daar uw voorraaddoelstellingen op baseren. Daardoor kunt u ook weer het product op de juiste tijd leveren. Uw voorraadniveaus zijn dan in lijn te brengen met de klantafspraken