Gegevens archiveren en opschonen: werk alleen met de gegevens die je nodig hebt. Al het andere is slechts één klik verwijderd.

dataZap voor het archiveren en opschonen van gegevens

Gespaarde tijd staat gelijk aan bespaarde geld en met het veranderende landschap van bedrijfsapplicaties leidt een grotere gegevensopslag ook tot hogere kosten. Digitale transformaties zorgen er vaak voor dat de datavolumes explosief stijgen, waardoor ze meer ruimte in beslag nemen, de prestaties belemmeren, datacorruptie veroorzaken en leiden tot hogere kosten en slechte zakelijke beslissingen. Het hebben van relevante gegevens binnen één klik wordt van cruciaal belang voor het runnen van een wendbaar bedrijf.

Het betreden van de wereld van databeoordeling, archivering en opschoning, waar een organisatie nauwkeurig kan beoordelen waar de datavolumes onnodig hoog zijn. Na een beoordeling kan de organisatie een beslissing nemen om de gegevens te archiveren of op te schonen op basis van een verscheidenheid aan vooraf opgestelde en aangepaste regels met intuïtieve tools voor het opschonen van gegevens.

Deze opschoon- en archiveringssoftware wordt geleverd met meer dan 1000 vooraf geconfigureerde sjablonen die een besparing van 40-70% in tijd en kosten opleveren. Hier zijn alle functies die kunnen helpen:

 • SAP ECC, S/4HANA, C/4HANA, BW, Hybris-gecertificeerd
 • Beheert effectief de archivering van SAP- en Oracle-gegevens
 • Oracle eBS, JDEdwards, PeopleSoft-gecertificeerd
 • Ondersteunt meer dan 200 ERP- en niet-ERP-applicaties
 • ROI door teruggewonnen schijfruimte, betere prestaties en vlottere dagelijkse functies
 • Verwar of maskeer gevoelige informatie met oplossingen voor gegevensarchivering
 • Door Hadoop aangedreven archiveringsstrategie
 • Vooraf gedefinieerde, gebruiksvriendelijke schermen en rapporten voor gearchiveerde gegevens
 • Past direct in het dataretentiebeleid van uw organisatie
 • Kwaliteitsbeoordeling om datavolumes per object of tabel te visualiseren
 • Archiefsjablonen die de verplaatsing van open en historische gegevens automatiseren
 • Sjablonen opschonen voor het verwijderen van ongebruikte gegevens
 • Vooraf gebouwde en aangepaste regels voor archivering, opschoning en beoordeling
 • Een volledig no-code/low-code aanpak
 • Pay-as-you-use-prijsmodel

Klantreacties gegevens archiveren en opschonen

I would like to thank the ChainSys team for assisting us in the Oracle E-Business Suite ERP Archive and Purge project. During the project phase, the team did an excellent job. We have promising results and cost savings. Really appreciate your professionalism, support & help.

CIO of Hi-Tech Supplier to Apple

We successfully archived SAP and JD Edwards Applications using Chainsys’ dataZap. The project was a great success and now we have clear policies established for ongoing data archival processes. Thanks to ChainSys for the professionalism and flexibility.

VP – IT of a Large Cancer Drug Manufacturer

Case studies archiveren en opschonen

Archive and Purge Simplified
Hadoop based Archival Solution for SAP ECC/S4, BW, and Hybris Applications
Successful Archival of JD Edwards System in less than 8 Weeks

Op de website van Chain-Sys vind je nog vele andere case studies. Deze geven een beeld van de mogelijkheden en diversiteit die wij kunnen bieden op het gebied van gegevens archiveren en opschonen.

Inzicht in het archiverings- en opschoonproces

Slimme gegevenssjablonen voor beoordeling, archivering en opschoning

dataZap biedt meer dan 9000 kant-en-klare Smart Data-sjablonen die de beoordeling van gegevens, kwaliteitsprofilering, archivering en opschoning automatiseren. De sjablonen bieden een basislijn van 50% voor alle projecten voor gegevensverplaatsing en -verwijdering. Hieronder vindt u enkele van de eindpunten die wij ondersteunen

GRATIS datasheet “Data in a Minute”

Chain-Sys stelt een gratis PDF datasheet beschikbaar over Data Management concepten. Deze datasheet is een 4-pagina tellend document erop gericht op data management eenvoudiger te maken. Het in Jip & Janneke taal vertellen van de ingewikkelde, maar zeer effectieve processen.

Wat kan Chain-Sys nog meer voor jou betekenen?